Kopparberg Fruit Lager

Fruit-lager-order

KOPPARBERG FRUIT LAGER LEMON & LIME

Finns att beställa från Systembolagets beställningssortiment

En traditionellt bryggd lagerbas, men utan humle, där vi istället gett ölet en fruktighet av citron och lime. Smaken kan beskrivas som en kombination av Kopparberg Ciders fruktiga och uppfriskande smak balanserad med lagerölets beska.

5,0 %
330 ml glasflaska

Kopparberg Cider görs i Kopparberg, Västmanland.

Du vidarebefordras till Systembolaget.se när du klickar på beställ nedan.

Pris: 18,90 SEK

  • Please enter a value greater than or equal to 1.
    Beställningen kommer länka dig vidare till Systembolaget.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vid användande av Kopparbergs Bryggeris beställningssida godkänner du nedan angivna villkor som en förutsättning för att använda vår tjänst.

VÅR TJÄNST

Kopparbergs Bryggeris beställningssida är en helt fristående tjänst och inte en del av Systembolaget. Betalar och hämtar ut gör du på ditt lokala Systembolag. Din order avslutas alltid på Systembolagets hemsida.

GODKÄNNANDE

Den mejladress och telefonnummer du uppger vid beställning kommer att användas av Systembolaget för att kontakta dig när varorna kommer till butiken.
Du har också godkänt att få tips, information och annonser via mejl från Kopparbergs Bryggeri. Du kan även få SMS till din mobiltelefon. Du kan när som helst säga upp din prenumeration på dessa utskick.

BESTÄLLNING

Vid användande av Kopparbergs Bryggeris beställningssida godkänner du nedan angivna villkor som en förutsättning för att använda vår tjänst.Observera att Kopparbergs Bryggeru inte är samarbetspartner med Systembolaget. Webbplatsen nyttjar och presenterar endast produkter från Kopparbergs Bryggeri. Helt enligt de riktlinjer som finns. Alla ordrar måste avslutas på Systembolagets hemsida.

INFORMATION ENLIGT PERSONUPPGIFTSLAGEN (PUL)

De uppgifter om dig du lämnar kommer behandlas enligt personuppgiftslagen (1998:204). Personuppgiftsansvarig är Kopparbergs Bryggeri AB med organisationsnummer 556479-8493. Du kan när som helst begära ett utdrag över vilka personuppgifter vi har från dig genom att skriftligen framställa en sådan förfrågan till Kopparbergs Bryggeri AB, ATT:Marknad, 714 82 Kopparberg.
De personuppgifterna som du registrerar på denna beställningssida kommer att hanteras av Kopparbergs Bryggeri.
Genom att godkänna våra allmänna villkor samtycker du till vår behandling av dina personuppgifter som ovan beskrivet.

KOPIERINGSSKYDD

Allt material såsom bilder och texter på denna webbplats är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Du får inte modifiera eller kopiera någon information, produkt eller tjänst som erhållits genom denna webbplats. Material får kopieras endast för privat bruk och då med tydlig källanvisning till Kopparbergs Bryggeris beställningssida. Om du är osäker på hur du får använda vårt material så får du gärna kontakta oss.

LÄNKNING

Du får gärna länka till Kopparbergs Bryggeris beställningssida – dock ej i syfte att marknadsföra varor och tjänster som ligger utanför Kopparbergs Bryggeri.

ANSVAR

Kopparbergs Bryggeri kan ej hållas ansvarig för skador uppkomna genom bruk av våra tjänster.