En alkoholfri jul och nyår

Vi är glada över att kunna erbjuda så många alkoholfri alternativ till högtider och firanden som så lätt förknippas med alkohol. En alkoholfri dryck behöver inte vara tråkig eller mindre god, och du kan göra den minst lika festlig vid servering. Kopparberg Cider är som du redan vet godast i ett stort glas med is. Då hjälper kylan från isen till att balansera sötman. Men cider är också en perfekt bas till välkomstbålen, den har redan sötma och kolsyra. Det är också en bra mix till drinken av samma anledning.

Några tips på goda kombinationer med de cidervarianter vi har:

Päron – Kopparberg päron har en väldigt tilltalande sötma och stabil smak, därför tål den att kombineras med en bitter smak. En blandning av päron, grape och lite sirap så får du en helt ny smakupplevelse av päroncidern.

Jordgubb&Lime – Vi säger bara APELSIN. Pressa egen eller köp färdigpressad apelsin juice, mosa en jordgubbe och blanda med Kopparberg Jordgubb&Lime.

Fläder&Lime – Prova att skaka lavendelsocker och limejuice, blanda med cidern. Mums!

Äpple – En riktigt traditionell smak som går att använda på så många sätt, har du testat ingefära och kanel?

Blåbär&Lime – Denna är lite mindre söt i grunden och kanske är det därför den känns given lite en lite syrligare kombo? I med massor av lime helt enkelt. Mer för det söta? VANILJ!

Hoppas du hittar något gott som du kan njuta av under jul och nyår. SKÅL!

Tillbaka