Kopparberg Gin Mixed Fruit är här

Denna text innehåller alkoholrelaterad information. Du bör alltid konsumera alkohol ansvarsfullt, läs mer om det på iq.se

Kopparberg har det senaste året gjort succé med sin gin. Lagom till svenskarnas semester släpps en ny ginsmak på den svenska marknaden: Kopparberg Gin Mixed Fruit.

Kopparberg Gin lanserades i Storbritannien i fjol och blev årets mest framgångsrika dryckeslansering enligt KANTAR Top NPD (new product development). Under våren har Kopparberg Gin Strawberry&Lime (länk till Systembolaget) och Kopparberg Gin Passionfruit&Orange (länk till Systembolaget) succéartat lanserats i Sverige. Kopparberg Gin Strawberry&Lime finns på hyllorna hos nästan var tredje av Systembolagets butiker och Kopparberg Gin Passionfruit&Orange finns att beställa i beställningssortimentet. 

I nyheten Kopparberg Gin Mixed Fruit (länk till Systembolaget) gifter sig söta toner av svarta vinbär med friska toner av hallon, tillsammans med undertoner av enbär. Servera över is med tonic, gurka och mynta, eller varför inte med lemonad och toppa med självplockade bär?

Drycken är vegansk och glutenfri och passar perfekt att avnjutas under varma sommarkvällar på balkongen. Från och med den 29 juli finns den tillgänglig i Systembolagets beställningssortiment.

Tillbaka