Nytt år nya drycker

Denna text innehåller alkoholrelaterad information. Du bör alltid konsumera alkohol ansvarsfullt, läs mer om det på iq.se

Visst ska vi släcka törsten även 2021. Det finns redan en härlig bredd i vårt sortiment – från alkoholfritt till starksprit – men vi känner att det faktiskt behövs några till. Redan nu börjar två alkoholfria gin&lemonade leta sig ut på hyllorna hos ICA, Coop, Hemköp och Tempo. Senare i veckan lanserar vi en härlig fruktbomb med 4% alkohol på Systembolaget.

Alla våra produkter hittar du under Våra produkter men vi passar på att berätta lite mer om våra nyheter här nedan.

Kopparberg Gin&Lemonade Alcohol-Free 250 ml burk

Denna fruktiga nyhet kommer faktiskt i två smaker redan nu – Strawberry&Lime och Passionfruit&Orange. Båda smakerna lanserades förra året, då med alkohol, och har visat sig vara eftertraktade. Såklart har vi fått med alla smak som den alkoholhaltiga produkten har in i den alkoholfria så det som skiljer är helt enkelt alkoholstyrkan. 250 ml-burken kyls snabbt och passar perfekt som törstsläckare både hemma och på språng.

Kopparberg Cider Passionfruit & Orange 4% 330 ml burk

Vad längtar vi mer efter än solvärmda dagar vid Medelhavet med en drink i handen? Kopparberg Passionfruit&Orange är en smakbomb av det vi törstar efter – exotisk sötma från passionsfrukt med en hint av apelsinzest. Cidern finns beställningsbar på Systembolaget från och med den 20 januari kl 10:00.

Skål!

Tillbaka